Voor de bezoekers van Zwolle Zingt!

Om 11.00 uur beginnen de optredens in vier zalen tegelijk, wees erbij en neem zoveel mogelijk mensen mee. De toegang is gratis. Ook voor de grote meezing-workshop om 13.00 uur  hoef je je niet aan te melden, loop zo binnen en doe mee.

Print hier je schema van de kooroptredens

Korenschema Voor Bezoekers
PDF – 414,7 KB 561 downloads
Plattegrond Odeon
PDF – 115,9 KB 356 downloads

Voor de deelnemende koren

Deelname aan Zwolle Zingt! is gratis voor de koren die lid zijn van de Zwolse Zangraad. Er zijn nog een paar plekken voor kleinere koren. Als je jouw koor wilt aanmelden vul dan het reactieformulier in onderaan de pagina. Dagelijks wordt het schema aangepast. 
Graag tijdig doorgeven als er een wijziging in de aanmelding is.

Het thema van Zwolle zingt! is dit jaar: The Beatles: "With a little help from my friends"
Van de koren hopen we dat men iets doet met het Beatles thema. Dat kun je ruim opvatten, ook een liedje van John Lennon of een van een andere Beatles is prima. We zijn heel benieuwd wat de creativiteit gaat opleveren. 

NB Als je koor aangesloten is bij een landelijke koepel dan mag je de Beatlesmuziek uitvoeren. Als je bladmuziek gebruikt dan word je wel geacht daarvoor te betalen, er kan gecontroleerd worden en de boetes zijn hoog.

 


De workshops tijdens Zwolle Zingt!

Zingen met Daniël Vecht 

Om 13,00 u is er een centraal moment in de mooie schouwburgzaal van Odeon, de Hanzestrohmzaal. Daniël verzorgt een gevarieerde workshop, waarbij o.a. The Beatles langskomen. Tijdens de korendag kun je als koor, maar ook als individu gratis aan deze workshop deelnemen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, loop zo binnen en doe mee! 

Daniël Vechtdoet niets liever dan mensen samen laten zingen. Met dat doel richtte hij in 2018 De Bende van Zang en Ziel op. In vijf jaar tijd groeide De Bende onder zijn leiding uit tot een heuse Zwolse koor-community: met inmiddels vier groepen en meer dan honderd Bendeleden. Gewapend met een flinke dosis enthousiasme én rake zangtips laat Daniël je tijdens deze workshop de kracht en het plezier van samen zingen ervaren. 

Wat gaan we zingen
Daniel gaat met ons een drietal liederen zingen. Hieronder vind je de teksten en geluidsbestandjes. Zonder voorbereiding kun je prima meedoen maar het is natuurlijk extra leuk om je alvast een beetje voor te bereiden. Als je de muziek geprint mee kunt nemen is dat wel heel fijn.

Banaha Canon 3 St
PDF – 70,0 KB 176 downloads
Banaha Canon
Audio – 790,3 KB 232 downloads
Here There And Everywhere 3 St
PDF – 168,6 KB 171 downloads
Here There And Everywhere Alt
Audio – 880,7 KB 134 downloads
Here There And Everywhere Sopraan
Audio – 726,4 KB 127 downloads
La Paz Del Senor 3 St
PDF – 132,2 KB 151 downloads
La Paz Del Senor Sopraan
Audio – 592,8 KB 127 downloads
La Paz Del Senor Alt
Audio – 562,3 KB 75 downloads
La Paz Del Senor Bas
Audio – 571,5 KB 66 downloads

Overige workshops

Workshop Kinderkoor Konstantijn

Kom gezellig meedoen met de workshop en treed daarna op voor publiek met Kinderkoor Konstantijn! Tijdens de workshop oefen je samen met het kinderkoor leuke kinderliedjes onder leiding van dirigent Suzan Westerveld. Jasper van der Deen begeleidt het koor op de piano.
Meedoen is gratis! Het is wel fijn als je je even aanmeldt dan weten we wie komt meezingen.

Reactieformulier workshop Kinderkoor Konstatijn