De volgende editie van Zwolle Zingt! is op zaterdag 10 februari 2024

Nog nagenietend van afgelopen Zwolle Zingt! maken we alvast bekend dat zaterdag 10 februari Odeon de deuren weer opent voor zang-minnend Zwolle. 30 koren zullen zich die dag laten horen in blokjes van 20 minuten, daarnaast zijn er grote en kleine workshops te volgen. Hieronder volgt later informatie over de activiteiten en vind je de mogelijkheid om je aan te melden als koor of als individuele deelnemer.

Workshopleider Bert van de Wetering:

Beste zangers,

Geweldig om zoveel enthousiaste zingende mensen te ontmoeten tijdens afgelopen Zwolle Zingt. Zoveel zangers bij elkaar, dat kan niet anders dan dat dat één groot feest van geluk is.

Met heel veel plezier heb ik 2 workshops gegeven, het was heerlijk om samen met jullie te zingen. Ben je enthousiast over de workshop en smaakt het naar meer? Had je er graag bij willen zijn? Of kon je er niet bij zijn maar wil je meer vrijheid en lef in je zingen? Dan heb ik wat unieks voor je!

Elke week een Lied van de Week. Iedere zondag kun je je week heerlijk starten met een nieuw lied.
Lekker op avontuur met jouw stem. Genieten van jouw unieke klank. In alle vrijheid thuis in je eigen tijd en tempo nieuwe liederen leren. In allerlei talen, allerlei stijlen en uit allerlei culturen. Even niet aanpassen aan je buurman of buurvrouw ;-), maar heerlijk vrij zingen.

Het is gratis en je hoeft je alleen maar in te schrijven via: https://zingalsvanzelf.nl/evenementen/gratis-zingen je wordt vrij in je zingen, krijgt vertrouwen in je stem en je zingt hierdoor met veel meer lef, thuis en op je koor!

Lekker zingen! Meld je aan via: https://zingalsvanzelf.nl/evenementen/gratis-zingen
Vrolijke zanggroet, Bert van de Wetering

 

“Zwolle zingt!” wordt georganiseerd door de Zwolse Zangraad, zij krijgt een structurele subsidie van de gemeente Zwolle en werkt samen
met de Stadkamer.